preloader

  Učitavanje...

GIRANDELLA MARO SUITES 5* - Rabac

Termin: 28.03. - 23.04.2021. / All inclusive / Dvoje djece do 15,99 god GRATIS

3 / 2

Broj dana / noćenja

Prijevoz

već od

1.67200 Kn

Cijena po osobi

Sažetak

Termin: 28.03. - 23.04.2021. / All inclusive / Dvoje djece do 15,99 god GRATIS

Girandella Maro Suites je dio KinderHotelsa, vodećeg europskog lanca hotela specijaliziranih za obiteljski odmor. Ovdje ste sigurni da ste i vi i vaša djeca u pravim rukama i da vam slijedi nezaboravan odmor.

Program putovanja

1 dan

Girandella Maro Suites, Rabac

Prijava u hotel

Večera

3 dan

Girandella Maro Suites, Rabac

Doručak

Odjava iz hotela

Termini i cijene

Odrasli (12+)
Djeca (2-12)

Cijena uključuje

2 x All Inclusive

Hotel 5* (2 noćenja)

Vlastiti prijevoz

  • 2 noćenja u Girandella Maro Suites 5*
  • All inclusive usluga
  • Korištenje saune, whirlpoola i zone za opušranje
  • Korištenje unutarnjeg i vanjskog kompleksa bazena
  • Super maro igraonice, unutarnje igralište i kino
  • Parking
  • Boravišna pristojba

Cijena ne uključuje

  • Osobne troškove

Važne informacije

Informacije o Vašem sigurnom odmoru

Hoteli iz naše ponude putovanja provode sve Safe stay in Croatia & Safe travels protokole u skladu s donesenim epidemiološkim mjerama.

U slučaju nemogućnosti realizacije putovanja radi izvanrednih okolnosti vezanih uz Covid-19 omogućujemo izmjenu termina ili povrat novca.

 

Ponuđena kombinacija usluga putovanja jest paket-aranžman u smislu Zakona o pružanju usluga u turizmu.

Putnik stoga ima sva prava koja proizlaze iz odredbi Zakona o pružanju usluga u turizmu koje se odnose na paket-aranžmane.

Turistička agencija Ekupi d.o.o. za trgovinu, usluge i turistička agencija u cijelosti je odgovorna za pravilno izvršenje paket-aranžmana kao cjeline. Turistička agencija Ekupi d.o.o. za trgovinu, usluge i turistička agencija, ima zakonom propisanu osiguranu jamčevinu za naknadu putnikovih plaćanja i osiguravanje repatrijacije putnika u slučaju da postane nesolventna.

Više informacija o najvažnijim pravima vezano uz ugovor o paket-aranžmanu možete dobiti na linku Opći uvjeti rezervacija i kupnje turističkih paket aranžmana te povezanih putnih aranžmana

Korisne informacije

HOTEL GIRANDELLA MARO SUITES 5*

Adresa: Girandella 7, 52221 Rabac

Smješten u borovoj šumi pored niza šljunčanih plaža, Girandella Maro Suites spreman je ispuniti svaku želju vaše djece.

Prostrani obiteljski suiteovi opremljeni su svim dječjim potrepštinama i opremom za sigurnost vaše djece, a svaki kutak u resortu poziva na igru. Osim all inclusive ponude prilagođene djeci i dječjeg bifea, očekuju vas atraktivni vanjski i unutarnji bazeni s vodenim efektima i toboganima kao i Super Maro igraonice i prvoklasni sadržaji za tinejdžere.

Pripremite se za još veći i bolji izbor doživljaja u Girandella Maro suiteovima. Maro restoran namijenjen je isključivo gostima Girandella Maro suiteova.

Na raspolaganju vam je i shuttle golf vozilo na dan dolaska kao i niz novih sadržaja tijekom odmora poput novog Maro igrališta na otvorenom sa biciklističkim poligonom, toboganom i penjalicom ili Hocus – Pocus škole za čarobnjake i Fredove plivačke akademije. U plivačkoj akademiji Fred (za djecu stariju od 4 mjeseca) profesionalni instruktori koriste najsuvremenija pomagala kako bi vašu djecu naučili plivati na brz i jednostavan način. Grupe su podijeljene s obzirom na dob. Djeci ćemo osigurati svu potrebnu opremu kako biste se vi mogli opustiti kraj bazena dok ih profesionalno osoblje uči plivanju.

Ako vas dugi ljetni dani provedeni na bazenima ne natjeraju na rani počinak, svakodnevno vas očekuju večeri ispunjene zabavom i smijehom.

Valamar Riviera d.d.
Stancija Kaligari 1, 52440 Poreč
OIB:36201212847